вторник, 24 декември 2013 г.

Весели празници!!!

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.
Пожелавам ви ги от сърце.

Когато настъпят най-светлите празници в годината, това е повод за много веселие и добро настроение, но винаги носят и мъничко тъга. Тъга - за нещо което си отива безвъзвратно, за нещата които пак не сме успели да направим през годината, за пропуснатия шанс...
Но, те са повод и за едно ново НАЧАЛО и надежда - за по-добри дни и нов шанс.
Това са дните в които спираме за мъничко, оглеждаме се и си правим проста равносметка за себе си, за мечтите си, за миналото, за бъдещето.
Бъдеще - в което вярваме.



Ще покажа моята представа за ново начало при момичетата, които създадоха "Хартиени вълшебства" -   Зимно предизвикателство №1 - "Ново начало"


Всяко ваше мнение е ценно за мен.
Благодаря ви,  че посетихте блогът ми.

7 коментара:

  1. И аз ти ги пожелавам от сърце мила.Приятно изкарване на празниците и много много любов здраве и щастие на семейството ти.Прегръдки
    Диди

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Коледа и от мен! Много Любов и Светлина ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна картичка! Благодаря ти, че се включи в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства! Честита Коледа и щастлива Нова Година!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива и интересна картичка, харесват ми силуетите и че цветовете присъстват само при подаръците. Желая ти най-прекрасните и желани подаръци да получиш идващата година! Благодаря ти, че се включи в Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  5. Великолепна картичка! Истинска Коледна приказка. Благодаря, че ни я показа в Хартиени Вълшебства. Весели празници :)

    ОтговорИзтриване