петък, 21 юни 2013 г.

Teen

Имам си един племенник - тинейджър, който много си обича компютъра. Аз все го бъзикам с една картинка която видях във facebook, как един татко се опитва да замъкне сина си на село като го дърпа за краката, пък той се държи здраво за компютъра :))))
Много ми се искаше да му направя някаква картичка с компютър и разни там чаркове, платки и т.н.
Е, да ама тия чаркове много натежават на картичката, за това седнах да рисувам и оцветявам. Накрая не се получи според първоначалния замисъл, но пък ми хареса крайния резултат. Надявам се, той също да си я хареса.

 



Включвам тази картичка в:

CMC#23 Use Kraft Paper
CCH #147 - Тинейджърска картичка
TBC# 1 - Anything goes / Всичко е позволено

4 коментара:

  1. Страхотна хрумка! Много сладка картичка:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ехааа,каква страхотна свежа и уникално весела картичка!!! :) Невероятен талант!!! :) И фона ли ти го рисува -никога не бих казала,че това не е дизайнерска хартия :))) Браво,браво,браво!!! :))) Много готина и оригинална картичка и майсторски направена :))) Приветствам с две ръце това,че рисуваш и си правиш сама нещата-то в това му е смисълът на това хоби,...а не в лудото пазаруване в хоби магазините... ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Вили. Ами аз всъщност все още нямам дизайнерски хартии, но възнамерявам скоро да си купя. Наистина, това с пазаруването може да бъде много изкрейзващо, особено в началото когато не знаеш кое точно ще ти трябва и кое не.

      Изтриване