събота, 30 ноември 2013 г.

Тагове №3 и №4

Здравейте,

Забавих се с тази публикация, но бързах да направя останалите тагове за размяната. Не успях (както ми се искаше)да направя заветните седем, но реших, че и с шест ще се примиря.

И така таг №3


 Този Коледен таг, направих в синьо, червено и бяло. Хартията която използвах, отново е от албумчето 12 Days of Christmas, която беше подарък към списанието Creativity. Отново прибягнах и до любимата си салфетки, но този път леко я мацнах с дистреса. Накрая едно Коледно птиче "кацна"на тага.

Таг №4


Няма нищо по-вълнуващо (и едновременно с това влудяващо) от дните прекарани по магазините в търсене на идеалните коледни подаръци. 
Точно това прави и нашата героиня в този таг. Нито зимата, нито студеният северен вятър, нито задръстванията по столичните улици ще я успеят да я спрат да накупи всичко необходимо за светлите празници. (Тук вече не съм сигурна за коя от двете ни говоря :))

Останалите два тага ще ви покажа в следващата публикация.

CCH #159 - Snowy winter

  Всяко ваше мнение е ценно за мен.
Благодаря ви,  че посетихте блогът ми.

4 коментара:

  1. Nice. Thanks for joining us at The Crazy Challenges.
    /Pillan

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова е сладък този таг,с това мило пухкаво пиленце!Много снежно-коледно настроение носи,благодаря ти,че го сподели с нас в Щурото предизвикателство,очаквам те отново и ти желая късмет!С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване